Ik haat het dat ik van je hou
zoveel leuke dingen hebben we meegemaakt.
Zoveel mooie tijden hebben mij laten geloven in de liefde
ik was vorige week echt niet van je afgehaakt.
Ik haat het dat ik van je hou
zoveel pijn heb je mij aangedaan.
Ik kan allang niet meer verdrietig zijn
ik probeer het aan me voorbij te laten gaan.
Ik haat het dat ik van je hou
zoveel ellende hadden we al gehad.
Maar steeds bleven we bij elkaar
en nu is er ineens zo'n gat.
Ik haat het dat ik van je hou
zoveel hield ik van je.
Maar nu moet ik dat bedwingen
je bent niet langer een onderdeel van me.