Een kater is een verloren dag van niets doen, wetend dat je voorafgaand hebt geleefd voor twee.
Een kater is je iets niet kunnen herinneren, maar het bewijs dat hij er was.
Een kater is na los te zijn gegaan, worden gebonden in je eigen hoofd.
Een kater komt met het verstrijken van de nacht en gaat met het verstrijken van de dag.
Een kater is als een herinnering aan het mooie dat niet meer is.
Het doet pijn en het steekt, maar getuigd van geleefd plezier.