Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Heart vs Head
My heart keeps telling me
To keep hope
Hope that you still like me
Hope that there's still a chance for us
My head keeps telling me
To forget
Forget the way I feel
Forget how perfect we are together
People tell me
You probably feel the same way
But you always listen to your head
Where I usually listen to my heart
I know
There'll be probably never be another chance for us
Because it wouldn't be smart
For us to jump into the situation
We would be jumping into.
But my heart believes
And so do I
If we follow our heart
We will make it through
But if I follow my heart
And you follow your head
I'll only push you further away
So I'll probably have to let you go
But I don't want to
I don't want to
Reacties op dit gedicht
Helgiej vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Helgiej
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
19 februari 2012
Thema's:
[Liefdesverdriet]
[Liefde]
[Verwarring]