Oprechte liefde gecombineerd
Met vurige hartstocht
Zet je wereld in vuur en vlam
Doet al het andere tot as verworden
Het object van zo een pure liefde
Dat zo'n hartstocht weet op te wekken
Is alles wat overblijft
In jouw ogen
Schijnend als de zon
Schitterend als de zee
Stralend als de maan
Wijds als de hemel
Wonderlijk als het Noorderlicht
Warm als een deken
Dat is wat mijn liefde voor jou,
voor mij is