Ik mis je,
En ik weet dat ik dat niet zeggen mag,
Maar het verlangen dat ik in je ogen zag,
Ik mis je lieve berichten,
Ik mis t dat je me verteld hoe graag je me wilt,
Dat je zeker weet dat nog nooit iemand me zo graag kussen wou,
Verdomme... Ik weet dat t niet mag,
Maar ik mis jou.
Ik mis t dat je zin hebt om t te doen,
Ik mis t dat je zegt hoeveel zin je hebt in mijn zoen,
Ik mis t dat je zegt hoeveel je van de aandacht houdt,
Ik mis t dat je zegt hoeveel je me vertrouwd,
Ik mis t dat je zegt dat je op dit moment alles doen zou,
Ik mis t dat je zegt: ik heb echt genoeg aan m'n vrouw en jou..
Ik ben onzeker, dat weet je,
Heb ik weer te veel gegeven?
Te vroeg de muur laten zakken?
Je te snel laten toehappen?
Maar je bent niet boos op mij,
Dat zijn de woorden die je zei,
Je bent boos op m'n wederhelft,
En dat verdwijnt wel weer, vanzelf.
Maar ondertussen ben jij zo stil,
En is aandacht van jou alles wat ik wil..
- niet verwacht dat ik dit voelen zou, t spijt me,
Maar ik mis jou -