t'leven is iets raars
soms met gevaar
t'leven kan soms hard zijn
maar dan weer zacht
maar mensen die alleen zonder liefde
door t'leven gaan
laten vaak een traan
maar meestal achter een gesloten raam
op straat zien mensen hun lach
maar ach ....
zal het ooit men op recht lach