Daden zijn:
Wantrouwen,
van vertrouwen,
zou dat het zijn.
Moeilijk,
maar wel goed,
en eerlijk het voeld fijn.
Ik vraag me af,
waarom zeg je die dingen die mij doen denken.
maak jij die harde woorden klein.
Snijden ze naar binnen,
eerst doet even zeer,
vervolgens verzacht het mijn echt pijn.
Jij zeg waar het op slaat,
eerlijk en open recht voor mijn raap,
dat is nou liefde, zo rein.
Kweet niet waarom, maar iedere keer weer,
de wijze woorden komen bij jou vandaan,
maar de daden zijn, mijn.