liefde is alles wat ik wilde
en toen ik jou zag
wist ik het niet
was op weg naar binnen
en ik wist daar ben jij
een grote glimlach
op mijn gezicht
voordat ik de laatste deur tussen jou en mij open de
weer een normaal gezicht
mijn standaard dingen die ik altijd deed
alles om mijn gevoel
voor jou te verbergen