Waar ben ik, waar ben jij.
Het stralende licht aan mijn zij.
Het vermogen te stralen, als een ster zo blij.
Het licht straalt op mijn gezicht, het verlicht jou en mij.
Waar is de duisternis, zo ver weg van mij.
Ik hunker naar het licht, dat wenkt naar mij.
Het licht dat alles omvat waar ben jij.
Een stroomvloed van licht en liefde komt aan mij voorbij.
Het wenkt mij en zegt, kom op je hoort erbij.
Je stralende licht mag schijnen aan ieders zij.
Schijn je licht naar heel de aarde, en iedereen zal stralen.
Waar is de wereld zo eens verlicht,half in de duisternis verdoken...
Maar niet lang meer...het licht zal schijnen door die duisternis heen.
Waar het licht mag schijnen zal heel de duisternis verdwijnen...
Het licht zo vrij, zal blijven schijnen op iedereen en mij, ooh zo blij!