Mijn Bf.
Met mijn beste vriendin, kan ik echt alles.
We kunnen ruzie maken en heel kwaad naar elkaar kijken.
Lachen , terwijl we elkaar uitschelden.
Maar het beste van alles is, ik kan haar alles zeggen.
Tot mijn diepste geheimen toe,
ik vertrouw haar. Door dik en dun.
Wat er ook gebeurd, op mij kun je rekenen.
Altijd zal ik jou steunen, al zit ik zelf in een diepe put.
Men lieve beste vriendin, wat ik nu eigenlijk zeggen wou,
is dat ik zielsveel van je hou.
x ik hou van je . -