Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Let it flow
Geniet van elke seconde
Momenten zo beleven
In alles
Elk woord
Elk gebaar
Om te bewaren
Om eens te geven
En te delen
In alles
Let it flow
Make my day
Light te light
Let it be
Reacties op dit gedicht
Els huurman. vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
mucho
:
Woensdag, februari 22, 2012 19:40
let it freaks:)
Over dit gedicht
Auteur:
Els huurman.
Gecontroleerd door:
de Diana
Gepubliceerd op:
22 februari 2012
Thema's:
[Filosofie]