Als een vlinder,
zal ik door jouw slaapkamer fladdderen!
Mijn Vleugels
zullen jouw beschermen!
Vleugels met intense kleuren.
Rood voor warmte!
Oranje voor Zachtheid!
Geel voor krachtig!
Deze kleuren passen bij jou.
Geel, rood, Oranje
De kleuren voor een Vriendin,
een bijzonder mens!
JIJ, JIJ Ja zeker Jij