Papa mijn lieve papa mijn held ik zet alles op alles om jou blij te maken.
Papa mijn lieve papa mijn voorbeeld mijn papa was je nog maar hier.
Kon ik je nog maar eens zien,
Ik kan niet zonder jou mijn papa,
Mijn leven kan nooit meer compleet zijn zonder jou mijn papa.
Je bent niet weg maar helaas ook niet gebleven.
Woorden komen tekort om mijn liefde voor je te beschrijven.
Tranen weerspiegelen de liefde beter,
Tranen die zowel voor warmte-liefde-dierbaarheid-dankbaarheid verdriet en geluk staan.