Je vraagt;
"Wat is ware liedje voor jou"
Is het niet genoeg dat ik intenst veel van je hou
Hoe kan ik zeggen wat ik ermee bedoel
het is gewoon iets wat ik diep vanbinnen voel
De kriebels als je gewoon naar me kijkt
Het geluk als je je hand naar me uitreikt
Hoe ik je gewoontes steeds meer leer kennen
hoe jij aan mij kan wennen
Het feit dat ik altijd naar je toe wil gaan
om te horen en vertellen wat we hebben gedaan
Hoe je elk gevoel in mijn ogen ziet
dat ik van elk moment met jou geniet
Dat ik niet langer bijzonder wil zijn
alleen bijzonder zijn voor jou voelt fijn
Dankbaar voor de liefde die we al hebben gehad
wat kan ik nog meer doen dan dat