We gaan allemaal verder met ons leven
stuk voor stuk en één voor één
Zullen we elkaar ons liefde geven
gaan we door de dagen heen
Maar soms ineens verschijn jij in mijn gedachten
en dan sta ik even stil
wil ik even met de rest van mijn leven wachten
omdat ik gewoon even niets meer wil
Dan denk ik even terug aan toen
aan de momenten dat je bij ons kon zijn
we konden dan zoveel doen
alles voelde dan zo ontzettend fijn
Bij elke gedachte aan jou stroomt een traan
omdat ik je elke dag zoveel mis
omdat je bij ons bent weggegaan
en omdat dat gewoon niet eerlijk is