Eén blik terug
terug naar wat is geweest
en wat zal gaan
die ene blik
die mensen doet huiveren
die ene blik
welke elk moment
uit het diepst van je hart
naar voren springt
en je helpt te geloven
geloven in wat is en wat kan zijn
wat gaat komen
de dagelijkse sleur die je meetrekt
in een wolkendek van dromen
terugverwijzend
naar die ene bezielde blik