ik laat mezelf dingen geloven
dingen die niet echt zijn
zodat ik de realiteit niet moet aanzien
zo verminderd de pijn
ik lieg tegen mezelf
ik lieg tegen de rest
het zou niet zo mogen
maar ik vind het best
ze hoeven niet te weten
hoeveel pijn het me doet
ze zouden toch maar zeggen:
"ach meisje, 't komt wel goed"
maar dat zeggen ze zomaar
dus houd ik mijn gevoelens stil
ze moeten de waarheid niet weten
't is voor hun eigen bestwil