Welkom terug
welkom terug dansend maya meisje
ik beloof om voor je te zorgen
en je te beschermen
zodat niemand je nog kwaad kan doen
zodat jij vrolijk
kunt blijven zingen en dansen
laten we samen deze nieuwe dans beginnen
die zal voortduren tot het einde van de tijd
laten we samen dansen van vreugde, vrijheid,
liefde, harmonie en vertrouwen
laten we samen dansen als 1