Een pijnlijke stilte,
een gevoel van ongemak,
een aanzwellende onrust.
Hoe groter de angst voor stilte,
hoe luider het geschreeuw.
Zo vaag de waarheid,
zo onwrikbaar het dogma.
Blind is de overtuiging,
doof voor twijfel.
Zonder vragen geen antwoorden.
Nog vragen?