waarom verrander je als je het niet wil,
en niet als je het juist wil??
ik wil weer de oude isa zijn...
die isa voor jou zijn..
maar het lukt nu even niet
het spijt me...
meschien,als ik 13 word is het gebeurt...
ik hoop het zo...
want dan komt alles weer goed tussen ons