ik denk steets: hij is van mij niemand mag hem hebben
maar hij is niet van mij, hij is van haar..
zijn vriendin...
waar hij van houd...
hij houd niet meer van mij
pas als ik weer de oude ben..
ik doe raar tegen hem..
want ik ben jaloers op haar..
omdat ik van je houd en denk: hij is van mij niemand mag hem hebben..