Bijna is het zover,
Bijna is de tijd aangebroken,
De tijd die de toekomst heet,
De tijd die alles in mijn leven gaat bepalen,
De tijd die heel belangrijk is in elk leven.
Studeren, relatie en terug naar mn oude dorp.
Op mezelf wonen in mn oude dorp,
Terug naar de jongen waar ik zo van houd,
Terug naar de plek waar ik zo van houd,
Op mijn plekje.
Ik wil de tijd hier afsluiten,
Het wordt erger en erger en ik kan het niet hendelen,
Niet in een omgeving waar ik niet zo op mn plek zit,
Niet in een omgeving die ik nog niet zo goed ken,
Ik kan het hendelen in mijn eigen omgeving.
En dat kan,
Over twee maandjes is de afsluiting van mijn leven hier,
En dan kan ik eindelijk verder,
Ik kan nergens anders aan denken,
Niks houdt mij nog tegen,
En ik kan nu alles hebben,
ik voel me net superwoman !