De kleine dingen laten lezen
De kleine dingen laten zien
Het hoeft niet groot te zijn
De kleine dingen meegeven
dat mooi kan zijn
Eens kom je dat weer tegen
De geur of iets kleins uit je leven
Een mooi moment dat houdt je vast
Het zeggen van een paar woorden,bijna niets
is al zoveel gegeven
Het weer meegeven zodat de ander ook de kleine
dingen kan lezen
En eens komt die ander het ook weer tegen