Wist jij maar hoe erg ik je mis,
Ik zit nu in het ongewis.
Mijn leven is storm.
Mijn verdriet enorm.
Konden we maar praten.
Het verleden achter ons laten.
Wist jij maar hoeveel ik van je hou,
mijn lucht is grauw.
Huilend in mijn bed,
Sta op en rook een sigaret,
Zonder jou begint mijn dag.
Compleet van slag…
Was je maar hier,
Ik denk aan je elk kwartier.
Maar het mocht niet zo zijn.
Jou missen doet pijn.
Ik kan je niet laten gaan.
Over m’n wang rolt een traan.
Komen we nog bij elkaar?
Of is het echt klaar…
Alsjeblieft kom weer in mijn leven.
Juul, waar ben je gebleven?
Ik wil er voor je zijn…
Zonder jou doet het leven pijn.