Het gaat de laatste tijd tussen ons wat minder goed,
dat is iets wat echt verbeteren moet.
jij bent een lieve meid,
en van die stomme domme kleine ruzie's heb ik spijt.
Jij bent en blijft mijn beste vriendin,
Of je dat nou wil of niet.
Jij bent echt belangrijk voor mij,
en dit doet me veel verdriet.
Ik hou van jou, j t'aime, i love you
zeg ik op deze valentijnsdag,
ik geef echt om jou
en vind dat jij dit weten mag,
Mijn beste vriendin, in goede en minder goede tijden.
Ik ben er voor jou, ja altijd.
Met dit gedicht laat ik je weten,
Ik ben er voor je, en betuig spijt.
ja het is cliché, maar ik wil jou echt niet kwijt!