Karel I te paard Anthonie van Dyck
De hemel laat zich dichtgroeien
Door stervende bomen
De wolken verduisteren de hemel
Zoals in Satanās dromen
En Zelfs in dat decor zit Karel
Dapperder dan dat zijn gulden paard staat
Met loodzwaar harnas strijdklaar kaarsrecht
Tot Satan de vijand hun ziel verlaat
Eeuwig strijdend tegen het onrecht
Als in een sprookje, net echt