Witte en roze rozen Henri Fantain-Latour
Zelfs in het donker ben je helder in kleuren
In dat donkere laat men je verloederen
Geen oude man die met je rondsleurt
Te vragen om voor een vrouw te bezoedelen
Enkel de schilder die je nog na kleurt
Witte roze rozen, witte roze rozen