Soms voelt het alsof je geen grip meer hebt,
soms voelt het alsof je zweeft.
Het is beangstigend,
maar tegelijkertijd ook heerlijk.
Je hoeft even niet te denken,
je hoeft even niets te voelen.
Maar je bent afwezig,
en wilt niet altijd terug.
Een kijkje door iemands ogen,
maar niet door die van jou.
Ik voel mijn grip wegglijden,
alsof ik niet meer wou.
Maar dat is niet waar,
ik wil blijven vechten.
Alleen de energie,
heb ik verloren.
Wat moet ik doen.. ?