Ik kijk in de Spiegel
ik zie een meisje staan
ze heeft een dikke buik
Ze lacht naar mij
en lijkt tegen mij
te zeggen: ‘Ik ben jou’
Ik kijk haar aan krijg
tranen in mijn ogen
en ik besef, ik weet
Dat zij gelijk heeft
zij is inderdaad mij
zij is mijn spiegelbeeld
Ik wil haar niet zien
wel niet dat spiegelbeeld zijn
ik wil gewoon iemand anders zijn...