Lijken kijken één voor één.
inspirerend allemaal hetzelfde been.
geen eigen haren ,ogen of strak vel.
geen hangborsten, obesitasbuik of striae.
daar zit niemand er meer mee.
ontbloot als voertuig, technologie der natuur.
wij als mensen van binnen gelijk en puur.
dit ons levende poezie, nu in het openbaar.
ik sta stil met openmond en staar.