Soms dan weet ik niet meer wat ik wil
Dan kijk ik om me heem en staat de wereld stil.
Al dat gestress over alles en nog wat
Het enige wat ik eigenlijk wil ,is alleen maar vrij zijn.
Zo vrij als een vogel
Alle kleuren die je mooi vindt dragen
zonder erbij te denken hoe anderen je zouden verjagen.
Dat je op straat durft te dansen wanneer je naar huis loopt
zonder eerst te kijken of iemand je ziet.
En wanneer je 's ochtends opstaat niet aan je toekomst te moeten denken.
maar alleen maar in de tijd van nu hoeft te blijven.
Soms houden we onszelf alleen maar gevangen
Je laat je gewoon door anderen verbannen.
Het enige wat ik wil is vrij zijn.
Van de natuur en wind genieten,
van alles wat je hebt genieten.
Want dat is het eerste wat je zult missen
als je jezelf gevangen laat houden.