Koos
net als ik
genoemd naar onze jonge oom
die verdronk
bij het redden van een drenkeling
ik hoorde van je ernstig ziek zijn
tot mijn verbijstering
bleek dat jij gisteren
voorgoed je ogen sloot
zo snel kan iets gaan
rust maar neef
jij hebt je portie in het leven wel gehad
Astrid en Kees
jullie gecondoleerd
met het verlies van jullie broer
heel veel sterkte
ik denk aan jullie
jullie nicht Cobie