vadertje wind
laat me sterk genoeg zijn
om te helpen dragen
laar me sterk genoeg zijn
voor ons twee
vadertje wind
wilt U me
zo nu en dan dat duwtje
in mijn rug geven
als mijn voeten te zwaar worden
om ook mijzelf te dragen
want U weet
hoe moeilijk deze dagen zijn
houden van
wat doet dat pijn