Als tranen hun loop nemen,
nemen ze een portie verdriet met zich mee.
Het verdriet dat ik van binnen met me meedroeg,
rolt over mijn wangen.
En zo ruimt het lekker op van binnen,
menig klaagzang komt aan zijn einde.
Als de tranen rollen,
laat de lach niet lang op zich wachten.
Want het hart bevrijd van verdriet,
kan niet anders dan lachen,
uit pure opluchting.