Eeuwige ,eenzame richting
Zou echt niet willen maar
Hij kan niet anders dan blijven en
Blijven draaien… miljoenen stappen
Doet geen deugd en toch de ritme
Die zou hij niet meer willen veranderen.
Al dat agressie en zoveel liefde
Zou hij niet willen missen.