(geschreven opdat ik gisteren verschillende keren gebeld heb naar mama om iets te vragen)
Ik bel teveel ...
maar ik kan
er helemaal niets aan doen
ik wil het niet
het is niet goed
ik weet
dat het zo niet moet
en toch doe ik het
Waarom?
Boordevol vragen
kan ze niet bundelen
ze moeten eruit
maar daardoor
doe ik slechte dingen
Ik bel teveel ...
ik wil niet
maar toch doe ik het
niet de bedoeling verkeerd te zijn
maar toch ...
Ik werk mensen op de zenuwen ...
ik wil het niet, maar doe het wel
ik bel ...
veel te veel
keer op keer
mensen moeten het niet meer weten
raken gefrustreerd
en ik?
ik houd er een slecht gevoel aan over ...
Ik wil niet verkeerd zijn
ik wil niet slecht overkomen
maar toch doe ik het
omdat ik vandaag
teveel heb gebeld
(graag reacties of het een goed gedicht is)