Nachtrust ruw verstoord
Overpeinzend in de nacht
Gebaande paden over boord
De pijl, de bliksem, onverwacht
Een omhelzing van de dag
Drempels weg rotsen gebroken
Mijmeren over wat ik zag
Met geen woord over gesproken
Dit is mijn pad, mijn weg, mijn strijd
Nooit te vroeg om te dromen
Wel de plaats maar niet de tijd
Om weer alleen in slaap te komen