Ik ben
je klein oogappeltje
ik zal dat altijd blijven
Je hield van me
alsof ik je dochter was
Maar toen …
na school …
heb ik je moeten laten gaan …
Maar ben ik in de buurt
kom ik gezellig een praatje met je maken …
dat doet ons allebei deugd …
want jij …
je bent de persoon waar ik naar opkijk
En …
ik zal je altijd missen …
en ik weet
jij mist mij ook
want …
je houdt van mij
als van je eigen kind …
Je bent me nooit moe geworden …
hoe verschrikkelijk ik ook was
je bleef altijd van me houden …
voor eeuwig en altijd
En nog steeds …
houd je van me …
ook al zie je me niet meer
elke dag …
maar heel af en toe
ben ik in de buurt
en kom ik speciaal
naar je toe
dan zijn we beiden gelukkig en blij
is het rozengeur en maneschijn
jou oogappeltje, als je eigen kind
je eigen dochter …
ik zal het altijd blijven …
En wat jij voor mij bent …
ik zal het nooit genoeg kunnen beschrijven …
Je was en bent …
de speciaalste mens op aarde
je bent
van onschatbare waarde