Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
ben je vergeten
Ben je vergeten
Dat ik er voor jou ben
Ben je vergeten
Dat ik jou zo langzamerhand wel ken
Ben je vergeten
Dat je op mij kunt vertrouwen
Ben je vergeten
Dat je niet alleen hoef te rouwen
Ben je vergeten
Dat ik altijd voor je klaar staat
Ben je vergeten
Dat ik jou niet alleen laat
Ben je vergeten
Dat je altijd bij mij mag klagen
Ben je vergeten
Dat je me altijd om hulp mag vragen
Ben je vergeten
Dat ik jou mijn liefde wil geven
Ben je vergeten
Dat je niet meer wilde leven
Ben je vergeten
Dat ik verder wil met jou
Ben je vergeten
Dat ik van je hou?
?????????????????????????????????????????
ben je het echt vergeten?
Reacties op dit gedicht
secret girl vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
QueenM
:
Zaterdag, september 27, 2003 22:50
Onwijs mooi gedicht
Hij heeft me echt geraakt
Over dit gedicht
Auteur:
secret girl
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
11 mei 2002
Thema's:
[Onzekerheid]
[JIJ]
[Angst]