Alsof je keel word dichtgeknepen
Zo voelt de angst die ik nog steeds voel maar niet uit kan leggen
Ik wil het wel maar ik weet dat je het niet begrijpt
Soms begrijp ik het zelf nieteens
Ik wil je vasthouden en ik wil je wegduwen
Je maakt me blij en je maakt me verdrietig
De kleinste dingen brengen de angst terug
Elke dag hoop ik dat het beter gaat
Vandaag was je bij me maar ik voelde me niet blij
Je hield me vast maar ik was gestresst
Wou dat ik het je kon vertellen maar wat moet ik zeggen
Dat ik me rot voel door jou en niet weet waarom
Ik weet dat je van me houd en ik hou ook van jou
Daarom probeer ik dat gevoel te onderdrukken, ik probeer het zo hard!
Maar vandaag liep je mijn voordeur uit
Ik kuste je, zei je gedag en liep naar boven
Ik kroop in bed en begon te huilen
Je smste, maar ik wilde niks terugsturen, waarom?