waarom is het leven zo ingewikkeld,
waarom is er altijd maar 1 uitweg..
in de problemen raak je verwikkeld,
zonder enkele uitleg..
er is vaak maar een antwoord,
het goede wat iedereen wil horen..
maar wat je niet hoord
is dat anderen zich daar aan storen..
laat het leven zijn gang gaan,
ga opzoek naar een ander pad..
je kan er alleen voor blijven staan,
maar oplossingen zijn er zat..