Als mijn Nachtmerrie voorbij is,
Laat me dan maar slapen
Zodat ik verder kan gaan met dromen
Dat ik niet meer hoef te vluchten
Eens stil kan staan bij wat ik doe
Het Vluchten maakt me moe
Als ik niet wakker word
Als ik blijf slapen
Ben je er dan
Om mij vast te houden
en te dragen tot het eind
Zou je er zijn,
als ik voor altijd sliep
Als ik niet meer wakker werd
Zou je er dan zijn,
En kijken of ik werkelijk blijf slapen
Wachten tot ik eindelijk ontwaak
En zouden er dan tranen vallen
Tranen die alles zeggen
Een ongeboren droom vertellen
Tranen,
Die mijn dood verzegelen met verdriet...