Elke keer,
Ik hou het kort,
Wekker staat op normale tijd.
Vroeg erin apparaten uit,
Mij werk solliciteren.
Gaan niet afwachten of stil staan,
Alles geven geen tijd om te beven,
Alles anders doen dan voorheen,
Agenda gebruiken alles gestructureerd doen.
Niet meer bij de pakken neer zitten,
Maar gaan voor een win.
Lukt t de eerst keer niet,
Misschien tweede keer wel.
Maar nu ben ik pitten,
Op me rug zoals je zei.
Vannacht nog spiritueel naast je,
Maar niet voor lang meer.
Verandering begint bij mezelf
Dus moet ik dat ook doen.
En niet afwachten en brieven schrijven,
Maar er op af stappen.
Gewoon doen
Net als het slapen op mijn rug.
Lukt het niet probeer ik t weer,
Elke keer weer.
Trust