De kracht van vriendschap
Kom ,brandt maar los
ik luister naar jouw verhaal
je hoeft het mij niet uit te leggen
Spreek ,ik hoor je wel
we praten dezelfde taal
je kunt mij alles zeggen
Huil ,als de onmacht je wurgt
jouw adem en stem stokt
woorden nog geen weg vinden
Rust ,hier op mijn schouder
ik ben niet zo gauw geschokt
of om jou een oordeel aan te binden
Weet ,in mij een kameraad
die voor jou het vuur trotseert
wat jij niet weet te blussen
Vertrouw ,zonder te vragen
samen krijgen we het wel gekeerd
weten wij het leed te sussen
Stop ,het zoeken in het donker
eindig het dwalen met ons licht
een nieuwe weg wordt uitgekiend
Kijk ,er komen zonnestralen
verzachten lijnen van jouw gezicht
dat heeft onze vriendschap wel verdiend