Liever had ik willen blijven maar jij zei van niet “nee, dat kan niet dat mag niet* en ik kon niets anders dan luisteren naar wat jij zei …
Lang … ik heb verdriet gehad … want ik wou de mensen niet kwijt … ik wou niet weg …
Maar nu kan ik het begrijpen aanvaarden zoals het moet een nieuwe toekomst gaat mij tegemoet
Met pijn in het hart neem ik afscheid van jullie allemaal jullie waren fijne mensen ik heb hier veel leuke momenten beleefd … maar de tijden van afscheid breken aan …
Aan een nieuwe toekomst wordt er gewerkt ik zal er helemaal voor gaan …
En met blijde herinneringen kijk ik naar jullie terug met blijde dingen in mijn hoofd … ga ik weg, hiervandaan … om ooit, in de verre toekomst beter op mijn benen te kunnen staan …
Maar jullie die zal ik echt, nooit vergeten … dat is iets dat jullie zeker moeten weten!
*omdat ik weer op dagtherapie ga, ga ik weg uit het activiteitencentrum ...*