ik hoor je stem zonder woorden
je bent bij me, naast
me heel dichtbij
bomen ruisen de stilte, de takken
fluisteren niet
meer jouw naam;
de zon verblindt, het donker
is niet eerder zo
zwart geweest als
de schaduw van ons postuur
ik snap je verhaal maar
weet niet wat je zegt,
ik ben bij je, naast
je heel ver weg