Someday
Ik moet de hele tijd aan je denken,
en namen te verzinnen hoe jij later heten zal.
Maar elke keer als ik een naam heb is het hem net niet.
Ik ben benieuwd hoe je er uit ziet,
en hoe jij later ben.
Lijk je het meeste op papa of toch meer op je mama,
iets wat ik later pas weten zal.
En ook al besta jij nog niet, jij ben nu al heel speciaal.
Één ding wil ik nog zeggen,
Mama houd nu al heel veel van jou