Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Als ik erniet meer ben
als ik er morgen
niet meer zal zijn
wie beschermt mijn dierbaren dan
tegen verdriet en pijn
wie steunt hun dan
de rest van hun leven
als ik dat morgen niet meer
aan hun zou kunnen geven
wie zal er dan zijn om hun
te helpen dit verlies te verwerken
wie kan dan weer hun
geest en lichaam versterken
vraag me dit soms wel eens af
zouden ze het dan kunnen doorstaan
maar een troost mijn lieve dierbaren
ben nog lang niet van plan om te gaan
love you all
Reacties op dit gedicht
anonymous-1 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
liesjequilt
:
Dinsdag, maart 13, 2012 17:29
gelukkig hoeven we niet voor anderen te denken.
gr. Liesbeth
Over dit gedicht
Auteur:
anonymous-1
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
13 maart 2012
Thema's:
[Angst]
[Dood]
[Verdriet]