Liefde in de zin,
Heerlijk dag vandaag,
Wasmachine eindelijk binnen,
Gelijk aan,
Wel zonder was.
Heerlijk weer weer,
Even een uurtje geskate,
En sterk op de been,
Gewoon op de skatebaan.
Ja die gasten waren er ook.
Lekker niet meer bemoeid,
Heb mijn tricks gezet,
En negatieve energie geloosd.
Na een uurtje weer lekker naar huis,
Nu de wasmachine maar eens vullen,
Heerlijk idee,
Zelf mijn was doen.
Nu nog even verder met solliciteren,
Heel misschien werk binnenkort,
Kwerd er net over gebeld,
En binnen kort hoor ik meer.
Ben benieuwd,
Hoop het zo he.
Toch komt t wel goed,
Al het vertrouwen in.
Wat een dag,
Heerlijk gevoel,
Het zonnetje lacht,
Ze lacht mij toe.
Sterker dan ooit te voren,
Liefde om mijn oren,
Ik zie het nu overal,
Ik ben eindelijk uit dat dal.
Vanaaf weer langs mijn ouders,
Weer een nachtje slapen daar,
Moeders mij boekhouden leren,
Zodat ik ook nog beter met geld om leer gaan.
Kheb er zin in,
Komt helemaal goed,
Met jou liefde in de zin,
Behoud ik die positieve moed.