jij zegt keer keer op keer
'Je weet toch dat ik je nooit meer kwijt wil'
die woorden heb ik vaker gehoord,
'Je weet toch dat ik van je hou'
die woorden heb ik vaker gehoord
'Jou zou ik nooit pijn kunnen doen'
die woorden heb ik vaker gehoorden
'je weet toch dat je me kan vertrouwen'maar ik weet dat juist niet
die woorden heb ik vaker gehoord
'sorry ik heb geen tijd meer voor ons'
ook die woorden heb ik vaker gehoord
'je kan me altijd bellen dat weet je'
die woorden heb ik vaker gehoord
'sorry maar het is beter als we elkaar nooit meer zien
'helaas heb ik die woorden te vaak gehoord........